Voorzieningen?

Voorzieningen?

Vivasse is een allesomvattend woon-, diensten-, lifestyle- en zorgconcept. Binnen het dienstenconcept onderscheiden we twee elementen: de vergoeding voor het wonen (genotsrechts) en de kostprijs van de basisdienstverlening (beheersvergoeding). Van die basisdienstverlening geniet u elke dag. Er is een 24/24h oproepbaarheid, aanwezigheid van woonadviseur en conciërge, beschikking van de gemeenschappelijke ruimtes, onderhoud, tv en internet in de gemeenschappelijke delen, en zo veel meer. U kan ook steeds gebruik maken van de brede waaier aan extra faciliteiten zoals een gepersonaliseerd fitnesstraject, een boodschappendienst of wellnessbehandelingen. Dankzij een uitgewerkt zorgconcept hoeft u in de toekomst niet te verhuizen wanneer er zich een wijziging in uw toestand of een toename van bepaalde noden voordoet. De woningen zijn zodanig gebouwd dat zij een blijvend optimaal comfort garanderen. Deze slimme woning evolueert mee met uw levensverhaal.

Belegging?

Belegging?

Door de uitzonderlijk lage rente, de schuldencrisis en de stijgende inflatie zorgt elke roerende belegging vandaag eerder voor kapitaalvermindering dan voor kapitaalopbouw. Een belegging in vastgoed is daarom het perfecte alternatief en heeft reeds meerdere decennia zijn vaste waarde bewezen. De stijgende levensverwachting zorgt voor een hogere vraag naar zorgvastgoed, wat deze investering zeer interessant maakt en een uitzonderlijk langetermijn perspectief biedt. Daarbovenop hebt u als investeerder de dubbele opbrengst van zekerheid en huurrendement. Een assistentiewoning is daarom dé kwaliteitsvolle en duurzame investering voor beleggers en woonoplossing voor 65-plussers. Een comfortabele woonomgeving gecombineerd met de vrijheid en onafhankelijkheid van zelfstandig wonen, en met tegelijkertijd alle comfort en extra hulp binnen handbereik. Wonen op uitzonderlijk niveau.

Waarom verhuizen?

Waarom verhuizen?

Uw woning is te groot en daardoor maakt u onnodige kosten? Of u bent op zoek naar een mooie belegging? Dan is een assistentiewoning ook voor u de meest gunstige investering. Als bewoner kan u veiliger, comfortabeler, socialer, maar ook duurzamer leven. Uw geld wordt daardoor beter besteed en u maakt geen onnodige kosten. Vivasse biedt u méér dan een woonconcept. Met een assistentiewoning kiest u voor een uitgekiend diensten-, lifestyle- en zorgconcept. Bij ons hebt u geen zorgen.

Buurt?

Buurt?

Als u zou verhuizen, dan is dit liefst in uw eigen buurt. Dat begrijpen wij. Daarom is Vivasse zo gelegen dat u alle nodige faciliteiten bij de hand hebt. U bevindt zich in het centrum van de stad, en ervaart zo nog steeds de beweging van het dagelijkse leven, maar tegelijkertijd kunt u in de tuinen terecht om daaraan te ontsnappen. En u bent omringd door bekende gezichten. Eenzaamheid, dat bestaat hier niet.

Zelfstandigheid?

Zelfstandigheid?

Een comfortabele woonomgeving gecombineerd met de vrijheid en onafhankelijkheid van zelfstandig wonen, en met alle comfort en extra faciliteiten binnen handbereik. Dat is Vivasse. Wonen op uitzonderlijk niveau. Alles heeft u bij de hand, u moet enkel de keuze maken. U kan uw gasten ontvangen in de lounge, genieten van dagverse maaltijden in het restaurant of uw conditie op peil houden in de fitnessruimte. U heeft de regie in eigen handen.

Bezoek?

Bezoek?

Vivasse is de geschikte ontmoetingsplaats voor u en uw vrienden of familie. U kunt ze ontvangen in uw eigen appartement, of u kunt hen uitnodigen voor een zondags ontbijt of diner in het restaurant. Aan u de keuze, wij zijn er zeker van dat ze zich snel thuis zullen voelen. Vivasse is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar. Gaat u zelf op bezoek, dan brengt de bus u tot aan uw bestemming, de halte is vlak voor de deur.

Openbaar vervoer?

Openbaar vervoer?

Vivasse is zeer centraal gelegen. U bevindt zich op wandelafstand van het centrum. En indien u verder moet, stopt de bus voor de deur. Langs de zijde van de Prieelstraat worden de appartementen met gemeenschappelijke diensten en een semi-publieke zone voorzien. De gemeenschappelijke ruimtes zijn gesitueerd in het oosten, richting centrum Asse. Naast een groene zone aan de straatzijde is ook een binnentuin ontworpen. Er zijn 3 toegangen met lift naar de verschillende gebouwen en verdiepingen.

Woonadviseur?

Woonadviseur?

De woonadviseur is iemand zoals u. Hij ondersteunt op deskundige wijze de vorming van een sociaal netwerk, bijvoorbeeld door het organiseren van allerhande activiteiten. Hij organiseert alle dienstverleningen tot in de puntjes op maat van elke resident. Ook onze huisbewaarder staat steeds tot uw beschikking en zorgt er tevens voor dat alle gemeenschappelijke ruimtes er netjes bijliggen. Bij hem kan je terecht voor alle praktische zaken in verband met je woonst.

Veiligheid?

Veiligheid?

U kan gerust wonen dankzij de toegangscontrolesystemen en de permanentielijn waarop u op elk moment beroep kunt doen. In de basisdienstverlening zit eveneens het onderhoud van liften en gemeenschappelijke delen voorzien. Ook rookafzuiging, branddetectie en de nodige uitrustingen zijn voorzien volgens de voorschriften van de brandweer. Indien u dringend hulp nodig hebt bij herstellingen, kan een herstellingsdienst worden ingeschakeld. Ook wanneer u zelf dringend hulp nodig heeft, brengen wij die zorg tot bij uw appartement. Wij voorzien ook de mogelijkheid tot crisisopvang of overbruggingszorg als u die nodig zou hebben. Dit alles organiseren maakt deel uit van de dienstverlening.

Investering voor mijn kinderen?

Investering voor mijn kinderen?

Als dochter of zoon is de investering in een assistentiewoning voor uw ouders een zeer slimme beslissing. Daarmee gaat u op een doordachte manier om met uw toekomstige successieplanning. En vastgoed is dan de juiste keuze. U wordt zo eigenaar van het appartement voor uw ouders, en zij kunnen genieten van alle woon-, diensten-, lifestyle- en zorgfaciliteiten.

 

MEER INFO OVER ONS 

NIEUW WOONPROJECT TE ASSE?

 

Schrijf je hier snel rechts
in voor meer info!

Interesse